Milieumanagement

Milieumanagement richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op het gebied van milieu binnen uw organisatie en projecten. Een goed functionerend milieumanagementsysteem zal bijdragen aan het behalen van milieudoelstellingen en u helpen om resultaten op het gebied van milieu helder en inzichtelijk te maken naar uw klanten of andere stakeholders.

ARA Adviesburo B.V. kan u assisteren in het opzetten van een milieumanagementsysteem conform ISO-14001, zodat het milieu integraal betrokken wordt in uw projecten en/of organisatie. Ook kunnen wij voor u milieu-risicoanalyses uitvoeren om milieurisico’s inzichtelijk te maken en wanneer dit uit de analyse noodzakelijk blijkt een bedrijfsmilieuplan opstellen om de milieurisico’s van uw project of organisatie te beheersen.

Heeft u specifieke vragen op het gebied van milieumanagement binnen uw organisatie of project, of wilt u meer weten van de mogelijke voordelen van een milieumanagementsysteem voor uw organisatie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor u door te nemen.

MENU