Over ons

ARA Adviesburo B.V. is reeds sinds de jaren 90 een onafhankelijk adviesbureau binnen de milieusector. Het bedrijf is begonnen in een tijd dat het besef groeide dat grondstoffen kostbaar zijn, evenals de kwaliteit van onze leefomgeving. Naarmate de maatschappelijke bewustwording vorderde zijn de accenten van onze inzet mee gegaan. Daardoor is bijvoorbeeld het traject recycling over gelopen in goed beheer.

Door de steeds toenemende regeldruk in Nederland wordt het steeds complexer om een project op een juiste wijze binnen de markt te zetten. Daarom heeft ARA Adviesburo B.V. zich door de tijd heen ook gespecialiseerd op het gebied van natuur, ruimtelijke ordening, omgeving en vergunningen. Dit heeft ertoe geleid dat wij projecten vanuit een breed kader kunnen aanpakken en het vaak schimmige web van spelregels voor een project voor u helder kunnen maken.

Door onze actieve betrokkenheid bij kleine tot grote projecten is ons adviesbureau in staat projecten van begin tot eind te begeleiden op verschillende vakgebieden binnen milieu, ruimtelijke ordening, natuur, omgeving en vergunningen.

MENU